Εικόνα άνω μέρους
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
WABCO
http://www.wabco-auto.com/

Η WABCO είναι ο No.1 παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογιών και υπηρεσιών που βελτιώνουν την ασφάλεια, την αποδοτικότητα και τη συνδεσιμότητα των επαγγελματικών οχημάτων. Με έδρα τις Βρυξέλες έχει στο ενεργητικό της πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα στο χώρο του επαγγελματικού οχήματος. Κάποιες από τις επιτυχίες της είναι:

Σύστημα προσομοίωσης ESC για ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας

Σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης ΑΕΒ

Σύστημα μείωσης των επιπτώσεων σύγκρουσης CMS με ενεργή πέδηση

Σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας ESC Ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης EBS

Σύστημα αυτοματοποιημένου μηχανικού κιβωτίου AMT

Σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης ανάρτησης ECAS

Σύστημα αντι-εμπλοκής κατά την πέδηση ABSWABCOWURTH
http://www.wabcowuerth.com

Η WABCOWURTH ιδρύθηκε το 2010 στη Γερμανία και έχει εξελιχθεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε ισχυρό συνεργάτη στον τομέα της διάγνωσης παρέχοντας άριστα προϊόντα και υπηρεσίες. Η WABCOWURTH είναι μια εταιρεία που πάντα ψάχνει για νέες ιδέες και τρόπους προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της να πετύχουν. Στόχος της είναι να κάνει τη δουλειά στο συνεργείο πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.WALLMEK
https://www.wallmek.se/

Η Wallmek AB ιδρύθηκε το 1978 στην πόλη Kungalv, σχεδιάζοντας και παράγοντας εξειδικευμένα εργαλεία για την επισκευή των αυτοκινήτων. Στα πλαίσια της επέκτασής της η εταιρεία απευθύνεται και σε κατηγορίες οχημάτων όπως τα φορτηγά, τα ρυμουλκούμενα και τα μηχανήματα κατασκευών. H Wallmek σχεδιάζει και παράγει εργαλεία προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες. Τα προϊόντα της ανήκουν στις κατηγορίες των κλασσικών εργαλείων και των εργαλείων διαχείρισης υγρών ενώ απευθύνονται στους κατασκευαστές αυτοκινήτων, τους μεταπωλητές και τα συνεργεία. Η εξειδίκευση αφορά στο σχεδιασμό υδραυλικών εργαλείων που επιτρέπουν τις απευθείας επισκευές, στη διαχείριση καυσίμων όταν απαιτούνται επισκευές δεξαμενών και στην κατασκευή συστημάτων αποστράγγισης για αποσυναρμολογητές οχημάτων.