Εικόνα άνω μέρους
04/02/2020    VB αεραναρτήσεις
VB αεραναρτήσεις

vb airsuspension

Οι ειδικοί στις αεραναρτήσεις

H VB-Airsuspension είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ανάρτησης και αεροανάρτησης για ελαφριά εμπορικά οχήματα, ασθενοφόρα, μεταφορείς οχημάτων, τροχόσπιτα, οχήματα εκτός δρόμου και άλλα μηχανοκίνητα. Τα συστήματά της παρέχουν βελτιωμένη άνεση, καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά και αυξημένη ασφάλεια. Τα προϊόντα κατασκευάζονται και συναρμολογούνται από μια ιδιαίτερα δραστήρια ομάδα στο Varsseveld και διοχετεύονται στους χρήστες μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου διεθνών εταιριών και θυγατρικών.

Το VB-FullAir αποτελεί μια αυτόματη, ευπροσάρμοστη λύση για τα προβλήματα ανάρτησης. Το υπάρχον ελασματοειδές ή σπειροειδές ελατήριο ανάρτησης αντικαθίσταται με ένα πλήρες σύστημα ανάρτησης αέρα. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει αερόφουσκες, αμορτισέρ, αισθητήρες ύψους, ένα συμπιεστή και μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (VB-ASCU). Το σύστημα ανάρτησης αέρα φιλτράρει τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, βελτιώνοντας την οδηγική άνεση.

Κατά την οδήγηση το όχημα διατηρεί σταθερά την καθορισμένη κατά την εγκατάσταση του VB-Airsuspension απόσταση από το έδαφος. Η οδική συμπεριφορά και η σταθερότητα του οχήματος βελτιώνονται αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια. Όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο (σε ορισμένες περιπτώσεις με το χειρόφρενο ενεργοποιημένο), το ύψος της πλατφόρμας μπορεί να αυξομειωθεί για άνετη είσοδο και έξοδο από το όχημα και για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων.

Το πλήρες σύστημα ανάρτησης αέρα VB Airsuspension διατίθεται σαν σετ VB-Fullair 2C (σύστημα για οπίσθιο άξονα) ή σαν σετ VB-FullAir 4C kit (πλήρες σύστημα για εμπρόσθιο και οπίσθιο άξονα).

Τα VB-Airsuspension παρέχονται με ένα εξελιγμένο τηλεχειριστήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών του συστήματος ανάρτησης.

Δείτε τα προϊόντα της VB-airsuspension και βρείτε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ εδώ

Στα παρακάτω videos γίνεται μια παρουσίαση της εταιρείας, ένα τεστ δοκιμής και οδηγίες εγκατάστασης αερανάρτησης:


VB - Παρουσίαση εταιρείας


Τεστ δοκιμής αερανάρτησης


Οδηγίες εγκατάστασης αερανάρτησης